Meerwaarde met totaaladvies voor uw vermogen


Zoekt u als particulier, zelfstandige of vrije beroeper een vertrouwenspartner om uw vermogen en risico’s te analyseren en meer te halen uit uw kapitaal? Finaid denkt strategisch mee over de beste oplossing voor u, uw zaak en uw nabestaanden. Met een totaalaanpak en een gepersonaliseerd plan.

✔ Eén aanspraakpunt: persoonlijk maatwerk  
✔ 20 jaar ervaring in financiën en verzekeringen
✔ Betrouwbaar: Erkend Onafhankelijk Makelaar (FSMA)
 

Neem contact op voor advies bij uw situatie 

 ✔ En ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met een 4,9 op Google!

Contact

Pensioenplanning

OPTIMALISEREN van uw vermogen

Strategische pensioenplanning biedt heel wat voordelen op lange en korte termijn, zoals een verlaagde belastingdruk en de kans om uw private vastgoeddroom te realiseren.

Beleggingen

GROEI van uw vermogen

Door een grondige analyse van uw wensen ontwerpt Finaid een out of the box beleggingsplan op uw maat. Met vernieuwende fiscale constructies, een interessante kostenstructuur, een goed onderbouwd veiligheidsmechanisme en een uitstekend rendement.

Reconstitutiekredieten

ACCELEREREN van uw vermogen

Laat als zelfstandige of vrije beroeper uw pensioenplan nu al renderen en investeer in privévastgoed. Finaid legt je de voordelen van een reconstitutiekrediet uit.

Successieplanning

OVERDRACHT van uw vermogen

Goed vermogensbeheer begint bij een goede basis: een doordacht successieplan. Finaid levert u de optimale oplossing om uw vermogen fiscaal gunstig na te laten.

Verzekeringen

BESCHERMING van uw vermogen

Finaid is uw vertrouwenspartner van a tot z. Om u, uw gezin en uw zaak optimaal te beschermen, bieden we verschillende verzekeringsformules aan. Volledig afgestemd op uw wensen en noden.

Financieel adviseur van a tot z

Finaid ondersteunt u niet alleen met het uitwerken van fiscaal en financieel advies, maar zet samen met u en uw entourage de nodige stappen om uw totaalplan uit te voeren. Vanuit een grondige analyse van uw vermogen en de risico’s werken we een totaaloplossing uit voor u, uw gezin en uw zaak. Finaid begeleidt u van het verkennend gesprek tot de realisatie van uw vermogensbeheer.

Finaid biedt het beste aanbod op uw maat

Finaid heeft sterke partnerships met alle relevante maatschappijen op de financiële markten. Dit laat ons toe om meerdere oplossingen te analyseren en u zo het beste aanbod voor te stellen in functie van uw unieke behoeften.

Pensioenplanning is maatwerk. Door te werken met verschillende maatschappijen hebben we toegang tot meerdere onderliggende oplossingen en producten voor uw pensioenplan. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende beleggingsvormen voor de gestorte bedragen. Met Finaid als partner hebt u altijd toegang tot een brede waaier aan mogelijkheden.

Contacteer ons

Uw vermogensbeheerder in het hart van Kampenhout en omstreken Ontdek de warme gastvrijheid van ons kantoor, gelegen in het hart van Kampenhout. Onze centrale ligging maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit omliggende gemeenten. 

Of u nu graag persoonlijk langskomt voor een gesprek over uw financiële doelen of liever telefonisch contact hebt, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen. Met een warm welkom en professioneel advies streven we ernaar om uw financiële toekomst te verzekeren, ongeacht waar u vandaan komt. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid in Kampenhout, waar uw financieel welzijn onze prioriteit is.