Meerwaarde met totaaladvies voor uw vermogen


Zoekt u als particulier, zelfstandige of vrije beroeper een vertrouwenspartner om uw vermogen en risico’s te analyseren en meer te halen uit uw kapitaal? Finaid denkt strategisch mee over de beste oplossing voor u, uw zaak en uw nabestaanden. Met een totaalaanpak en een gepersonaliseerd plan.

 ✔ Persoonlijk maatwerk voor uw financiële advies 
 ✔ Onafhankelijk en transparant advies op maat
 ✔ Deskundige adviseurs voor betrouwbare financiële groei
 

Neem contact op voor advies bij uw situatie 

 ✔ En ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met een 4,9 op Google!

Contact

Pensioenplanning

OPTIMALISEREN van uw vermogen

Strategische pensioenplanning biedt heel wat voordelen op lange en korte termijn, zoals een verlaagde belastingdruk en de kans om uw private vastgoeddroom te realiseren.

Beleggingen

GROEI van uw vermogen

Door een grondige analyse van uw wensen ontwerpt Finaid een out of the box beleggingsplan op uw maat. Met vernieuwende fiscale constructies, een interessante kostenstructuur, een goed onderbouwd veiligheidsmechanisme en een uitstekend rendement.

Reconstitutiekredieten

ACCELEREREN van uw vermogen

Laat als zelfstandige of vrije beroeper uw pensioenplan nu al renderen en investeer in privévastgoed. Finaid legt je de voordelen van een reconstitutiekrediet uit.

Successieplanning

OVERDRACHT van uw vermogen

Goed vermogensbeheer begint bij een goede basis: een doordacht successieplan. Finaid levert u de optimale oplossing om uw vermogen fiscaal gunstig na te laten.

Verzekeringen

BESCHERMING van uw vermogen

Finaid is uw vertrouwenspartner van a tot z. Om u, uw gezin en uw zaak optimaal te beschermen, bieden we verschillende verzekeringsformules aan. Volledig afgestemd op uw wensen en noden.

Financieel adviseur van a tot z

Finaid ondersteunt u niet alleen met het uitwerken van fiscaal en financieel advies, maar zet samen met u en uw entourage de nodige stappen om uw totaalplan uit te voeren. Vanuit een grondige analyse van uw vermogen en de risico’s werken we een totaaloplossing uit voor u, uw gezin en uw zaak. Finaid begeleidt u van het verkennend gesprek tot de realisatie van uw vermogensbeheer.

Benieuwd hoe Finaid u kan ondersteunen?