Slim beleggen voor u en uw nabestaanden

Ongeacht de grootte van uw vermogen is uw geld beleggen een interessante keuze om kapitaalkrachtiger te worden. Tenminste als u het slim aanpakt. Hoe weet u wat de beste beleggingsfondsen zijn en hoe kan u veilig beleggen? Bij Finaid kiezen we strategische oplossingen waar uw totale vermogen beter van wordt.

Verzekering tegen cyberaanvallen
vermogensbeheer en fraudebestrijding.

Meer dan beleggen alleen

Slim investeren gaat verder dan uw beleggingsportefeuille alleen. Vandaar dat Finaid steeds een totaalaanpak biedt voor uw vermogen. Hebt u bijvoorbeeld al nagedacht over successieplanning en kent u de impact hiervan op uw investeringen? Onze experten slaan een brug tussen deze verschillende domeinen en optimaliseren uw vermogen van a tot z.

Optimaal beleggingsplan

Hoeveel u wil investeren en welk beleggersprofiel u hebt, bepaalt u zelf. Welke beleggingen voor u aantrekkelijk zijn, hoort u van ons. Finaid heeft sterke en duurzame partnerships uitgebouwd met gerenommeerde financiële spelers in Luxemburg en dat vertaalt zich in unieke troeven voor u als belegger. Bovendien zijn wij uw lokaal aanspreekpunt. Op basis van uw profiel en wensen, stellen wij een uniek plan voor.

vermogensplanning

Waarom beleggen in Luxemburg?

Door uw geld te investeren in Luxemburg geniet u van heel wat voordelen ten opzichte van beleggen op de Belgische markt.

  • Deze beleggingen hebben een zeer gunstige kostenstructuur.
  • Het veiligheidssysteem in Luxemburg – de Luxemburgse veiligheidsdriehoek – is uniek en geeft de spaarder een veel grotere bescherming dan in België.
  • De mogelijkheden qua type beleggingen zijn ruimer in Luxemburg, dat een toonaangevend financieel centrum is en het grootste centrum voor vermogensbeheer in de Eurozone.
  • De financiële constructies laten toe aan doorgedreven successieplanning te doen.
  • Bij financiële spelers in Luxemburg is er bijzondere aandacht voor fiscale optimalisatie.

Op zoek naar de ideale balans tussen vermogensbeheer, fiscale optimalisatie en successieplanning in combinatie met uitstekende rendementen?

Uniek totaalpakket met mooi rendement

“Wat zo bijzonder is aan Finaid, is dat het team een totaalaanpak aanlevert met een mooi rendement. Hun voorgestelde beleggingsoplossingen zijn uniek en vond ik niet in het aanbod van mijn bankinstelling. Dat geeft me vertrouwen dat Finaid steeds zoekt naar de beste oplossingen in de markt, volledig afgestemd op mijn noden. Samenwerken met Finaid is een absolute aanrader!”

Ludo Vermeiren

Veelgestelde vragen

Sparen of beleggen: wat is de beste keuze?

Met een jaarlijkse inflatie van 2% is 100.000€ nog +/- 75.000€ waard over 15 jaar. Door inflatie verlies je dus koopkracht. Met een jaarlijks rendement van 5% verdubbelt 100.000€ naar +/-200.000€ over 15 jaar. Beleggen levert een hoger rendement op, en een spaarrekening brengt niets meer op. Daarom adviseert Finaid haar klanten om hun geld slim te beleggen, met oog voor rendement én veiligheid.

Wat is een Luxemburgse levensverzekering?

Een Luxemburgse levensverzekering is een beleggingsconcept waarin de verzekeringsdekking gekoppeld wordt aan rendementsperspectieven zoals vermogensbeheer en successieplanning. Dit gebeurt via gepersonaliseerde beleggingsfondsen.

Wat zijn de voordelen van een Luxemburgse levensverzekering?

Een levensverzekeringscontract is een compleet vermogensinstrument. Je kan zelf kiezen wie je begunstigden zijn, waar zij recht op hebben en wanneer ze welk deel van het vermogen ontvangen. Zo hou je zelf de touwtjes in handen. Dit is de enige beleggingsformule waarmee je in geval van overlijden begunstigden kan bepalen, terwijl het kapitaal buiten de nalatenschap om wordt overgedragen.

Is het wel veilig om mijn geld in Luxemburg te beleggen?

Een beleggingsverzekering in Luxemburg houdt geen extra risico’s in. Als belegger geniet je zelfs van unieke zekerheden. Door de veiligheidsdriehoek blijft je vermogen gescheiden van dat van de verzekeringsmaatschappij en de beheerder. Bij een eventueel faillissement blijft jouw kapitaal dus buiten schot. Bovendien houdt de Luxemburgse toezichthouder een oogje in het zeil. Bij financiële moeilijkheden van de verzekeraar worden de rekeningen geblokkeerd en blijft je geld te allen tijde beschermd.

Starten met beleggen of nood aan onderbouwd en objectief advies? Neem contact met ons op of bekijk waar wij u verder mee kunnen helpen.