Uw vermogensbeheerder in regio Kampenhout


Welkom bij onze beleggingspagina, waar financiële groei en doordacht vermogensbeheer samenkomen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken door middel van slim beleggen en deskundig advies.

✔ Eén aanspraakpunt: persoonlijk maatwerk  
20 jaar ervaring in financiën en verzekeringen
✔ Betrouwbaar: Erkend Onafhankelijk Makelaar (FSMA)

Neem contact op voor advies bij uw situatie 

 ✔ En ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met een 4,9 op Google!

Contact

De kracht van persoonlijk vermogensbeheer bij Finaid

Onze toegewijde experts nemen de tijd om uw financiële doelen te begrijpen en bieden persoonlijk advies, zodat u zich volledig ontzorgd voelt. Met een voorkeur voor persoonlijk contact, staan wij klaar om u te ontvangen op ons kantoor of bij u thuis, omdat we geloven dat een face-to-face gesprek de basis vormt voor een sterke vertrouwensrelatie en optimale service. Laat uw vermogen renderen bij Finaid en ontdek de mogelijkheden voor een financieel gezonde toekomst.

Ontdek de voordelen van beleggen voor uw financiële toekomst

 1. Maximaal rendement voor uw vermogen: Beleggen biedt de mogelijkheid om aantrekkelijke rendementen te behalen op uw vermogen. Met onze deskundige beleggingsstrategieën streven we naar een optimaal rendement, zodat uw vermogen groeit en uw financiële doelen worden bereikt.
 2. Algemene vermogensgroei: Door te beleggen, legt u de basis voor een gezonde financiële toekomst. Uw vermogen groeit niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn, waardoor u een stevig financieel fundament opbouwt voor uzelf en uw geliefden.
 3. Implementatie in successieplanning: Beleggen kan een integraal onderdeel zijn van uw successieplanning. Door slim te beleggen, kunt u uw vermogen effectief overdragen aan toekomstige generaties, met inachtneming van belastingefficiëntie en andere juridische aspecten.
 4. Ontzorging op het gebied van vermogensbeheer: Onze doelgroep wil zich geen zorgen maken over hun vermogensbeheer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zorgeloos beleggen.

Laat ons uw financiële toekomst vormgeven en geniet van de voordelen die beleggen te bieden heeft. Met onze expertise en toewijding streven we naar maximale rendementen, algemene vermogensgroei en een soepele implementatie in uw successieplanning. Ontdek de mogelijkheden van beleggen en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Uw weg naar een succesvolle beleggingservaring

Ontdek hieronder stap voor stap onze werkwijze, van een gratis kennismaking tot aan continue opvolging.

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Neem de eerste stap naar een florerende financiële toekomst door contact met ons op te nemen.

Stap 2: Gratis advies op maat

Tijdens het verkennende gesprek neemt zaakvoerder Kevin de tijd om naar u te luisteren en uw specifieke situatie te begrijpen. Hiervoor starten we met een grondige evaluatie van uw huidige beleggingssituatie, uw beleggingsdoelstellingen en uw risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze aanbevelingen.

Stap 3: Personalisatie beleggingsoplossing

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw financiële doelen, gaan we aan de slag met het ontwerpen van een op maat gemaakte beleggingsportefeuille die past bij uw unieke situatie en risicoprofiel. Het beleggingsplan is dus op maat dat specifiek is afgestemd op uw situatie en wensen.

Stap 4: Uw tweede afspraak

We plannen een tweede afspraak in om het beleggingsvoorstel met u te bespreken. Afhankelijk van uw voorkeur, kunnen we ter plekke de benodigde documenten ondertekenen of een derde afspraak inplannen voor verdere overweging.

Stap 5: Administratieve ondersteuning

Zodra u akkoord gaat met het beleggingsvoorstel, nemen wij alle administratieve taken uit handen en zorgen we voor een vlotte afhandeling.

Stap 6: Continue opvolging

Beleggen vereist voortdurende aandacht. Daarom blijven we u ondersteunen met regelmatige evaluaties en aanpassingen van uw beleggingsstrategie om deze aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Ontdek de voordelen van onze beleggingsbenadering

 1. Maatwerk en flexibiliteit: Elk advies is op maat gemaakt voor uw unieke situatie, met grote flexibiliteit en beschikbaarheid van uw gelden.
 2. Persoonlijk aanspreekpunt: Bij ons bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt, zowel nu als in de toekomst. 
 3. Heldere communicatie: Wij bieden een heldere en duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Geen financieel jargon, maar een transparante communicatie die voor iedereen te begrijpen is.
 4. Veiligheid voorop: We begrijpen het belang van het beschermen van uw vermogen. Daarom hebben we een uniek veiligheidssysteem ontwikkeld dat uw financiële belangen beschermt, zelfs in onzekere marktomstandigheden.
 5. Volledig inzicht en deskundig advies: Met ons totale aanbod en helicopterview over uw vermogen, ontvangt u advies vanuit verschillende invalshoeken. Wij bieden een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 6. Onafhankelijkheid en expertise: Wij zijn niet gebonden aan een specifieke financiële instelling of bank, waardoor we onafhankelijk kunnen adviseren en de beste oplossingen kunnen aanreiken die echt aansluiten bij uw behoeften en doelen.
 7. Betrouwbare resultaten: Onze aanpak wordt ondersteund door aantoonbare cijfers. We streven naar transparantie en geloven in het leveren van meetbare resultaten die uw vertrouwen rechtvaardigen. 

Kies voor onze expertise en ervaring en laat ons uw financiële toekomst veiligstellen. Met ons bewezen trackrecord en persoonlijke benadering, staan wij garant voor succesvolle beleggingsresultaten die uw verwachtingen overtreffen.

Uniek totaalpakket met mooi rendement

“Wat zo bijzonder is aan Finaid, is dat het team een totaalaanpak aanlevert met een mooi rendement. Hun voorgestelde beleggingsoplossingen zijn uniek en vond ik niet in het aanbod van mijn bankinstelling. Dat geeft me vertrouwen dat Finaid steeds zoekt naar de beste oplossingen in de markt, volledig afgestemd op mijn noden. Samenwerken met Finaid is een absolute aanrader!”

Ludo Vermeiren

Contacteer ons

Uw vermogensbeheerder in het hart van Kampenhout en omstreken Ontdek de warme gastvrijheid van ons kantoor, gelegen in het hart van Kampenhout. Onze centrale ligging maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit omliggende gemeenten. 

Of u nu graag persoonlijk langskomt voor een gesprek over uw financiële doelen of liever telefonisch contact hebt, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen. Met een warm welkom en professioneel advies streven we ernaar om uw financiële toekomst te verzekeren, ongeacht waar u vandaan komt. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid in Kampenhout, waar uw financieel welzijn onze prioriteit is.

Contact

Veelgestelde vragen

Sparen of beleggen: wat is de beste keuze?

Met een jaarlijkse inflatie van 2% is 100.000€ nog +/- 75.000€ waard over 15 jaar. Door inflatie verlies je dus koopkracht. Met een jaarlijks rendement van 5% verdubbelt 100.000€ naar +/-200.000€ over 15 jaar. Beleggen levert een hoger rendement op, en een spaarrekening brengt niets meer op. Daarom adviseert Finaid haar klanten om hun geld slim te beleggen, met oog voor rendement én veiligheid.

Wat is een Luxemburgse levensverzekering?

Een Luxemburgse levensverzekering is een beleggingsconcept waarin de verzekeringsdekking gekoppeld wordt aan rendementsperspectieven zoals vermogensbeheer en successieplanning. Dit gebeurt via gepersonaliseerde beleggingsfondsen.

Wat zijn de voordelen van een Luxemburgse levensverzekering?

Een levensverzekeringscontract is een compleet vermogensinstrument. Je kan zelf kiezen wie je begunstigden zijn, waar zij recht op hebben en wanneer ze welk deel van het vermogen ontvangen. Zo hou je zelf de touwtjes in handen. Dit is de enige beleggingsformule waarmee je in geval van overlijden begunstigden kan bepalen, terwijl het kapitaal buiten de nalatenschap om wordt overgedragen.

Is het wel veilig om mijn geld in Luxemburg te beleggen?

Een beleggingsverzekering in Luxemburg houdt geen extra risico’s in. Als belegger geniet je zelfs van unieke zekerheden. Door de veiligheidsdriehoek blijft je vermogen gescheiden van dat van de verzekeringsmaatschappij en de beheerder. Bij een eventueel faillissement blijft jouw kapitaal dus buiten schot. Bovendien houdt de Luxemburgse toezichthouder een oogje in het zeil. Bij financiële moeilijkheden van de verzekeraar worden de rekeningen geblokkeerd en blijft je geld te allen tijde beschermd.