Uw pensioenplanner in regio Kampenhout

U bent zelfstandige, ondernemer of vrije beroeper? Dan is een aanvullend pensioen geen overbodige luxe. Vertrouw op de uitgebreide expertise van Finaid voor een pensioenplan in lijn met uw professionele en persoonlijke doelstellingen. Met een pensioenplan geniet u nu van een fiscaal voordeel door een lagere belastingdruk, en later van de opgebouwde pensioenreserves.

✔ Eén aanspraakpunt: persoonlijk maatwerk  
20 jaar ervaring in financiën en verzekeringen
✔ Betrouwbaar: Erkend Onafhankelijk Makelaar (FSMA)

Neem contact op voor advies bij uw situatie 

 ✔ En ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met een 4,9 op Google!

Contact

Pensioenplanning: strategisch en fiscaal interessant

Door onze jarenlange vakkennis kent Finaid alle fijne kneepjes van pensioenplanning en onze experten besteden hier dan ook de grootste aandacht aan. Strategisch meedenken over uw vermogen vanuit een 360° view zit in ons DNA. Bij Finaid rekent u dus op een totaaloplossing met financieel en fiscaal gunstige constructies voor u en uw zaak.

Wist u trouwens dat u vandaag al uw private vastgoeddroom kan realiseren met uw pensioenplan? Zo kan u een voorschot opnemen en het geld aanwenden dat er vandaag al staat. Of u maakt gebruik van een reconstitutiekrediet, waarbij u de gelden die u in de toekomst zal storten, nu al benut.

Finaid biedt het beste aanbod op uw maat

Finaid heeft sterke partnerships met alle relevante maatschappijen op de financiële markten. Dit laat ons toe om meerdere oplossingen te analyseren en u zo het beste aanbod voor te stellen in functie van uw unieke behoeften.

Pensioenplanning is maatwerk. Door te werken met verschillende maatschappijen hebben we toegang tot meerdere onderliggende oplossingen en producten voor uw pensioenplan. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende beleggingsvormen voor de gestorte bedragen. Met Finaid als partner hebt u altijd toegang tot een brede waaier aan mogelijkheden.

Maximale flexibiliteit met juiste advies

Om later maximale flexibiliteit te behouden voor uw pensioenplan, hebt u nu het juiste advies nodig. Zoals bijvoorbeeld welke maatschappijen ondersteunen een reconstitutiekrediet? De juiste partner aan uw zijde denkt vooraf met u mee en biedt u oplossingen aan voor wat u nu wil en in de toekomst van droomt.

  • Finaid denkt strategisch en fiscaal met u mee.
  • We koppelen uw pensioenplan aan uw private vastgoeddromen.
  • Als onafhankelijke makelaar bieden we u het beste aanbod, beschikbaar op de financiële markt.
  • We garanderen dat u als bedrijfsleider meer over houdt.

Pensioenplanning en fiscale optimalisatie

“Finaid biedt een unieke aanpak door mijn pensioensparen te koppelen aan een doorgedreven fiscale optimalisatie. Dit gebeurt bovendien in overleg met mijn accountant. Iets wat ik zeker waardeer. Het eindresultaat? Ik houd netto veel meer over dan voordien.”

Els De Wit – Zelfstandig verpleegkundige en acupuncturist

Professioneel en deskundig

“Finaid staat keer op keer garant voor een prima service en een deskundige aanpak. Het vriendelijke team regelt piekfijn alle zaken van mijn doktersvennootschap, zo moet ik me daar geen zorgen om maken. Warm aanbevolen.”

dr. Griele De Beule – Huisdokter

Contacteer ons

Uw vermogensbeheerder in het hart van Kampenhout en omstreken Ontdek de warme gastvrijheid van ons kantoor, gelegen in het hart van Kampenhout. Onze centrale ligging maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit omliggende gemeenten. 

Of u nu graag persoonlijk langskomt voor een gesprek over uw financiële doelen of liever telefonisch contact hebt, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen. Met een warm welkom en professioneel advies streven we ernaar om uw financiële toekomst te verzekeren, ongeacht waar u vandaan komt. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid in Kampenhout, waar uw financieel welzijn onze prioriteit is.

Contact