Verzekeringen op het moment dat jij ze nodig hebt

Optimale bescherming op alle niveaus. Als financieel adviseur stelt Finaid betrouwbare verzekeringen voor, die ingezet worden op het moment dat je er echt baat bij hebt.

Finaid werkt samen met toonaangevende partners uit de verzekeringswereld. Als financieel expert vergelijken we verschillende verzekeringen en reiken we de beste producten aan. Autonoom financieel advies zit standaard in onze service.

pexels-anna-nekrashevich-6801869-1-scaled.jpg

Met welke verzekeringen helpt Finaid je?

Finaid is geen verzekeringskantoor, wel een financieel adviseur die haar expertise inzet om klanten een totaalpakket te bieden. We ondersteunen met slimme verzekeringsformules, zowel privé als professioneel. Mobiliteitsverzekeringen, woningverzekeringen, familiale verzekeringen, gewaarborgd inkomen, … Tijdens een vrijblijvende afspraak nemen we je verzekeringsportefeuille grondig onder de loep.

Veelgestelde vragen

Ik ben zelfstandige. Wat als ik plots arbeidsongeschikt word?

Ben je als zelfstandige even buiten strijd door ziekte of een ongeval, dan komt een verzekering gewaarborgd inkomen goed van pas. Hierdoor ontvang je een rente die het inkomensverlies (gedeeltelijk) compenseert. Vanaf de 2de maand dat je arbeidsongeschikt bent, heb je recht op een dagelijkse uitkering. Zo voorkom je financiële problemen.

Is een familiale verzekering verplicht?

In België is een familiale verzekering niet verplicht. Toch raden we sterk aan om hierop in te tekenen. Je rijdt een voetganger aan met de fiets, je zoon botst tegen een andere skiër, … Een ongeluk is snel gebeurd, maar de kosten kunnen hoog oplopen. Een familiale verzekering beschermt jou en je gezinsleden voor schade die jullie toebrengen aan derden.

Maximale bescherming voor jou, je bedrijf en je gezin? Finaid begeleidt je in correct verzekeringsadvies.