Verzekeringen op maat voor uw gezin en uw zaak

Als strategische totaalpartner ondersteunt Finaid u met solide verzekeringen op maat van uw specifieke situatie. Zo hebt u niet alleen financiële zekerheid, maar vindt u bij ons gemoedsrust op elk vlak. Hiervoor werken we samen met toonaangevende partners uit de verzekeringswereld.

beleggen, verzekeren, investeren, financieel plan

Gepersonaliseerd verzekeringsadvies

Wij werken met een unieke benadering waarbij we fungeren als één financieel aanspreekpunt. Door onze deskundigheid op alle facetten van vermogen bieden wij een totaalaanpak voor onze klanten.  

Vanuit de onderlinge vertrouwensband en een diepgaande kennis van uw context begeleidt financieel adviseur Finaid u in het vinden van slimme verzekeringsformules. Volledig op maat van uw noden, zowel privé als professioneel. Of het nu gaat om een gewaarborgd inkomen, uw woning of kantoor, mobiliteit of andere ondersteuning, bij Finaid rekent u op een ruim aanbod.

verzekering gewaarborgd inkomen

1 aanspreekpunt voor uw verzekeringen op maat

Finaid beschikt intern en extern over diepgaande kennis van de verschillende verzekeringsmogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek analyseren we uw huidige verzekeringsportefeuille in functie van uw huidige en toekomstige wensen.

Waarom u ervoor zou kiezen uw verzekeringen bij Finaid af te sluiten? U hebt 1 partner voor uw vermogensbeheer: van uw successie– en pensioenplanning tot uw beleggingen, reconstitutiekredieten en verzekeringen. Bovendien vormt uw verzekeringsdossier 1 aansluitend geheel.

  • totaalaanpak voor uw professionele en/of privésituatie
  • een passend plan op maat zonder hiaten of overlappingen
  • 1 aanspreekpunt voor uw financiële optimalisatie
  • een vertrouwenspartner die uw belangen op alle vlakken behartigt

Bijzonder concurrentieel aanbod

“Als bedrijfsleider met meerdere vestigingen verwacht je steeds een nauwgezette opvolging en een concurrentieel aanbod voor de verzekeringsportefeuilles van je filialen. Finaid biedt op dat vlak een enorme meerwaarde en staat me al meer dan 10 jaar bij met gericht advies.”

Jean Van Den Brant – CEO Proximus Media Center

Maximale bescherming voor jou, je bedrijf en je gezin? Finaid begeleidt je in correct verzekeringsadvies.