Erfenisplanning bij Finaid

Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar advies om uw erfenis optimaal te plannen én te beschermen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn úw partner bij het creëren van een toekomstbestendig financieel pad. Met een bewezen trackrecord en jarenlange ervaring, zijn wij uw aanspreekpunt voor successieplanning en vermogensbeheer.

Schuldsaldoverzekering

Wat is erfenisplanning?

Erfenisplanning gaat verder dan het simpelweg verdelen van uw bezittingen onder uw nabestaanden. Het gaat over het strategisch beheren én beschermen van uw vermogen, zodat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt overgedragen. Wij begrijpen dat elk vermogen uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw erfenis uw persoonlijke waarden en doelen weerspiegelt.

Waarom is erfenisplanning belangrijk?

Het regelen van uw erfenis is niet alleen een juridische kwestie, maar ook een emotionele en financiële aangelegenheid. Met ons aan uw zijde kunt u met vertrouwen plannen maken die uw geliefden in staat stellen uw nalatenschap te omarmen zonder zich zorgen te hoeven maken over onvoorziene complicaties. Ons team van ervaren experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het opstellen van wettelijk waterdichte documenten tot het optimaliseren van belastingimplicaties.

duurzame beleggingen

Waar moet u rekening mee houden betreft erfenisplanning?

Erfenisplanning kan complex zijn, met vele variabelen om te overwegen. Wij nemen de tijd om uw unieke situatie te begrijpen, inclusief uw financiële doelen, familierelaties en persoonlijke waarden. Onze deskundigen werken samen met u om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat ervoor zorgt dat uw erfenis voldoet aan uw wensen en tegelijkertijd belastingefficiënt en juridisch waterdicht is.

Onze toegewijde adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het identificeren van uw doelen en het ontwikkelen van een strategie die uw vermogen en nalatenschap beschermt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw erfenisplanning

Contact opnemen

Bij Finaid.be geloven we in een totaalaanpak voor uw financiële behoeften. Met ervaren adviseurs, een persoonlijke benadering en een focus op transparantie, begeleiden we u naar een duurzame erfenisplanning die voldoet aan uw unieke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw financiële toekomst veilig kunnen stellen.

Het team van Kevin De Vleeschouwer legt u haarfijn de extra troeven van beleggen in Luxemburg uit.

Significant financieel voordeel

“Een krediet waarbij mijn bedrijf wordt ingeschakeld voor het dragen van de lasten? Dat was een compleet vernieuwend concept voor me en iets waarvoor ik bij mijn bankinstelling niet terechtkon. Door het vertrouwen in Finaid haal ik meer uit mijn vermogen en geniet ik van een indrukwekkend financieel voordeel.”

Steven Van Den Brandt – Zaakvoerder Dakwerken Van Den Brandt

Veelgestelde vragen

Wat als ik vroegtijdig wil stoppen met werken of mijn zaak wil verkopen?

Het reconstitutiekrediet is een flexibel systeem, dat op elk moment stopgezet kan worden. Ben je niet langer zelfstandig? Dan stap je vlot en aan een lage prijs over naar een traditionele hypothecaire lening. De maandelijkse stortingen stoppen en het geleende kapitaal betaal je verder met je privévermogen.

Kan ik mijn vastgoed gescheiden houden van mijn zaak?

Zowel bij een klassiek krediet als bij een reconstitutiekrediet ben je privéeigenaar van je vastgoed. Je woning of verblijf is in geen enkel geval onderhevig aan bedrijfsrisico’s.

Kan ik het vastgoed opnieuw verkopen?

Dat kan. Wanneer je het pand verkoopt, betaal je de lening terug met de opbrengst hiervan. Het saldo is in dat geval voor jou.

Ik heb geen vennootschap, kan ik een beroep doen op een reconstitutiekrediet?

Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord. Er bestaan namelijk al tal van varianten op het reconstitutiekrediet. Ook wanneer je geen vennootschap hebt, kan dit dus een voordelige kredietoplossing zijn.

Ik heb een vennootschap en een vennoot. Kan ik een reconstitutiekrediet aanvragen?

Dat is zeker mogelijk. Het vastgoed valt onder je eigen privévermogen en staat los van je vennoot. Voor de stortingen vanuit de vennootschap zoekt Finaid constructief mee naar een oplossing, waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Realiseer uw vastgoeddroom met Finaid aan uw zijde.