Welkom bij Finaid, uw betrouwbare partner voor financieel advies in Kampenhout en omgeving. Bijvoorbeeld voor het verhogen van de hypotheek voor de verbouwing? Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het vinden van de beste financiële oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Of u nu advies nodig heeft over beleggingen, verzekeringen, pensioenplanning of andere financiële zaken, bij Finaid bent u aan het juiste adres.

Wij geven op een persoonlijke en onafhankelijk manier, helder advies en begeleiding om het vermogen van onze klanten veilig te stellen en verder te laten groeien. Dit doen we op het gebied van:  

  • Pensioenplanning: het optimaliseren van uw vermogen 
  • Belegging: de groei van uw vermogen 
  • Reconstitutiekredieten: het accelereren van uw vermogen 
  • Successieplanning: de overdracht van uw vermogen 
  • Verzekeringen: bescherming van uw vermogen 

Financieel advies op maat - Hypotheek verhogen voor verbouwing

Het verhogen van een hypotheek voor verbouwing is een manier om extra financiering te krijgen voor het uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden aan uw woning.

Het verhogen van een hypotheek voor verbouwing wordt ook wel een ’tweede hypotheek’ genoemd, omdat het een extra lening is bovenop uw bestaande hypotheek. Het is belangrijk om te weten dat u alleen in aanmerking komt voor een verhoging van uw hypotheek als u over voldoende eigen vermogen beschikt en als u kunt aantonen dat u de extra lasten kunt dragen.

Bij Finaid begrijpen we dat elk individu uniek is en dat er geen ‘one-size-fits-all’ oplossing is als het gaat om financiële planning. Daarom bieden we gepersonaliseerd financieel advies dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Onze deskundige adviseurs werken nauw met u samen om uw financiële situatie te begrijpen en u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over uw geld.

Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen

verzekeren Kampenhout
pensioen en belastingen

Waarom kiezen voor Finaid?

Wij streven naar gemoedsrust en comfort van onze klanten. Dit doen wij door te werken met een unieke benadering waarbij we fungeren als één financieel aanspreekpunt. Door onze deskundigheid op alle facetten van vermogen bieden wij een totaalaanpak voor onze klanten. Daarnaast bieden wij: 

  • Deskundigheid: Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid in verschillende aspecten van financiële planning.
  • Persoonlijke aanpak: We geloven in een persoonlijke benadering en werken nauw met u samen om uw financiële doelen te begrijpen en te bereiken.
  • Betrouwbaarheid: Bij Finaid staan betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat wij u eerlijk en transparant advies zullen geven.

Bij Finaid bieden we een breed scala aan financiële diensten, lees er mee over.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar financieel advies in Kampenhout en omgeving? Neem dan contact met ons op of bekijk onze andere pagina’s over onze diensten en oplossingen. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het bereiken van uw financiële doelen.