Welkom bij Finaid

Wij zijn uw betrouwbare partner voor Individuele Pensioentoezegging, ook wel afgekort met IPT. Met onze expertise én ervaring helpen we ondernemers en zelfstandigen zoals u om een solide pensioenopbouw op te bouwen en te genieten van fiscale voordelen. Wij kunnen u ondersteunen bij het realiseren van uw financiële doelen na uw professionele carrière.

Waarom kiezen voor een Individuele Pensioentoezegging (IPT)?

Een Individuele Pensioentoezegging biedt u als ondernemer een flexibele en fiscaal voordeel om te investeren in uw pensioen. Met een IPT kunt u uw bedrijfsmiddelen gebruiken om een extra pensioenkapitaal op te bouwen, bovenop uw wettelijk pensioen. Dat kan interessant zijn, want dit stelt u in staat om:

  • Fiscaal voordelig te sparen: Geniet van aantrekkelijke fiscale voordelen, zoals het aftrekken van premies als beroepskosten.
  • Uw pensioen te versterken: Bouw een aanvullend kapitaal op dat u financiële gemoedsrust biedt na uw professionele loopbaan.
  • Uw nalatenschap te beschermen: Met een IPT kunt u uw vermogen veiligstellen en overdragen aan uw nabestaanden.

Bent u op zoek naar iets anders? Wie weet kunnen wij u dan ook helpen. Bekijk hier al onze diensten.

VAPZ
aanvullend pensioen voor zelfstandigen zonder vennootschap

Hoe Finaid u kan helpen?

Bij Finaid begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om pensioenplanning. Ons team bestaat uit financiële experts die klaar staan om u te begeleiden bij elke stap van het individuele pensioentoezeggingproces. Lees hieronder hoe wij dit doen:

  1. Door advies op maat: we analyseren uw persoonlijke situatie en stellen een op maat gemaakt IPT-plan op dat aansluit bij uw doelen en wensen;
  2. Door fiscale optimalisatie: we zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van de beschikbare fiscale voordelen en helpen u bij het optimaliseren van uw belastingvoordeel;
  3. Door flexibele beleggingsmogelijkheden: we bieden u diverse beleggingsopties die passen bij uw risicoprofiel en financiële doelstellingen;
  4. Door regelmatige opvolging: we blijven uw IPT-plan monitoren en passen het aan wanneer nodig, zodat het blijft voldoen aan uw veranderende behoeften en de evoluerende wetgeving.

Wij staan ten alle tijden voor u klaar om u hierbij te helpen. Bekijk onze werkwijze van pensioenplanning.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wil u hier graag meer over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij een Individuele Pensioentoezegging. Contact opnemen kan telefonisch of per email. Bekijk onze contactgegevens. Wij helpen u graag.