Over Finaid

Welkom bij Finaid, een bedrijf dat in 2022 werd opgericht door Kevin de Vleeschouwer, een professional met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële en verzekeringssector. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming, heeft zich snel ontwikkeld tot een gevestigde naam, gedreven door Kevin’s diepgaande verbintenis met zijn klanten.

Onze stevige wortels in deze sector vormen de basis voor onze toewijding aan het leveren van uitstekende financiële diensten en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. We zijn er trots op dat we u kunnen helpen bij het bereiken van uw financiële doelen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Finaid.

FINAID_55_low

Missie, visie en doelstellingen

Onze missie bij Finaid is eenvoudig: we willen het eerste aanspreekpunt zijn voor onafhankelijk financieel en verzekeringsadvies dat echt waarde toevoegt aan het leven van onze klanten.

Bij Finaid geloven we in een holistische benadering van het vermogen van onze klanten. We bieden geen standaardoplossingen, maar een persoonlijke totaalaanpak die gericht is op de unieke situatie van elke klant. Of u nu een particulier, KMO-bedrijfsleider of vrije beroeper bent, wij zijn hier om u te begeleiden op strategisch, economisch en fiscaal gebied, met een focus op langetermijnoplossingen.

Het Finaid-team

Kevin de Vleeschouwer en zijn team zetten zich dagelijks in voor u, uw gezin en uw zaak. Ons team heeft samen bijna 20 jaar ervaring in de financiële en verzekeringssector, en dit over verschillende domeinen. Ons team bestaat uit vier zeer bekwame interne medewerkers, ondersteund door externe experts. We hebben allemaal meerdere hogere opleidingen genoten op economisch, financieel of verzekeringsgebied, en blijven onze kennis voortdurend bijschaven. Al onze medewerkers volgden een hogere opleiding op economisch en/of verzekeringsvlak en scholen zich permanent bij. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld.

“Ik haal dagelijks voldoening uit het aanreiken van creatieve financiële oplossingen en inzichten aan mijn klanten. Oplossingen die ze nog niet te horen kregen en waardoor ik een echte meerwaarde bied. Ik kijk verder dan specifieke producten alleen en focus op een totaaloplossing. Dat is mijn missie.”

Expertise en diensten

Wij geven op een persoonlijke en onafhankelijk manier, helder advies en begeleiding om het vermogen van onze klanten veilig te stellen en verder te laten groeien. Dit doen we op het gebied van:  

  • Pensioenplanning: het optimaliseren van uw vermogen 
  • Belegging: de groei van uw vermogen 
  • Reconstitutiekredieten: het accelereren van uw vermogen 
  • Successieplanning: de overdracht van uw vermogen 
  • Verzekeringen: bescherming van uw vermogen 

Bij Finaid hechten we veel belang aan transparantie en integriteit. We gaan eerst met u in gesprek om uw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we u op maat gemaakt advies kunnen bieden dat echt het verschil maakt.

Contacteer ons

Uw vermogensbeheerder in het hart van Kampenhout en omstreken Ontdek de warme gastvrijheid van ons kantoor, gelegen in het hart van Kampenhout. Onze centrale ligging maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit omliggende gemeenten. 

Of u nu graag persoonlijk langskomt voor een gesprek over uw financiële doelen of liever telefonisch contact hebt, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen. Met een warm welkom en professioneel advies streven we ernaar om uw financiële toekomst te verzekeren, ongeacht waar u vandaan komt. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid in Kampenhout, waar uw financieel welzijn onze prioriteit is.