Over ons

We zijn verzekeringsmakelaars die zich met een laserscherpe focus verdiepen in beleggingen, successieplanning, reconstitutie en pensioenplanning. Want het vraagt een doorgedreven specialisatie om jouw vermogen te helpen opbouwen en te beschermen, en om jouw toekomst en comfort veilig te stellen, net als die van je gezin.

De som van ‘een pakket op maat’ en een ‘persoonlijke dienstverlening’? Dat is gemoedsrust.

pexels-rodnae-productions-7821913

Persoonlijke aanpak

Het gaat over niets meer en niets minder dan over de verzekeringen en financiële oplossingen die je écht nodig hebt. Standaardadvies en -oplossingen? Die kom je bij ons niet tegen. We hanteren steeds een persoonlijke totaalaanpak, met advies op maat en gericht op een specifieke en unieke situatie.  

Expertise

Door onze jarenlange ervaring in het uitwerken van financieel-fiscale constructies voor bedrijfsleiders, zelfstandigen en vrije beroepers, ben je verzekert van een echte vertrouwenspartner.

Voor iedereen

Particulier, KMO-bedrijfsleider of vrije beroeper: Finaid is er voor iedereen. We willen je financiële gids zijn, waarbij we samen strategisch, economisch en fiscaal met jou meedenken.

Heb je vragen of wil je advies op maat?

Finaid biedt verzekeringen en financiële oplossingen aan voor gezinnen, ondernemers en KMO’s in België. Wil je graag persoonlijk je verzekerings- en toekomstplannen overlopen zodat je onbezorgd van elk moment kan genieten?  We gaan graag samen met jou aan de slag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze laatste nieuwtjes en diensten? Blijf dan zorgeloos op de hoogte van Finaid via de nieuwsbrief.