Waarom kiest u voor Finaid?

Particulier of zelfstandige? Vrije beroeper of bedrijfsleider? Wij liggen wakker van uw vermogen. De experten van Finaid vertrekken steeds vanuit uw belang en bieden meerwaarde voor u en uw zaak. Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, onderling vertrouwen en een holistische aanpak.

Wij streven naar gemoedsrust en comfort van onze klanten. Dit doen wij door te werken met een unieke benadering waarbij we fungeren als één financieel aanspreekpunt. Door onze deskundigheid op alle facetten van vermogen bieden wij een totaalaanpak voor onze klanten. 

 Wij geven op een persoonlijke en onafhankelijk manier, helder advies en begeleiding om het vermogen van onze klanten veilig te stellen en verder te laten groeien. Dit doen we op het gebied van:  

  • Pensioenplanning: het optimaliseren van uw vermogen 
  • Belegging: de groei van uw vermogen 
  • Reconstitutiekredieten: het accelereren van uw vermogen 
  • Successieplanning: de overdracht van uw vermogen 
  • Verzekeringen: bescherming van uw vermogen 
Pensioensparen is belangrijk, en daar zijn gegronde redenen voor.

Onafhankelijk financieel en verzekeringsadvies

Finaid beschikt over een ruim kennisnetwerk en biedt steeds de passende expertise op maat van uw specifieke vraag. Als onafhankelijke makelaar zijn we neutraal en stellen we totaaloplossingen voor die u maximaal ondersteunen. Zo vindt u bij ons alle advies onder hetzelfde dak en heeft u slechts 1 aanspreekpunt.

Gepersonaliseerd vermogensbeheer

Met gepersonaliseerd advies en een plan op maat integreert Finaid diverse aspecten: van successie- tot beleggingsplan, van pensioenplan en reconstitutiekrediet tot verzekering.

Vanuit een onderlinge vertrouwensband denkt Finaid strategisch mee en zoekt financieel en fiscaal voordelige oplossingen voor u en uw business. Onze meerwaarde zit in onze totaalaanpak vanuit een 360° view waarbij we uw vermogen optimaliseren over de verschillende domeinen heen. Voor een totaaloplossing volledig op maat van uw situatie.

Uw vertrouwenspartner

Zoekt u niet alleen een financieel adviseur of een makelaar voor uw verzekeringen, maar ook een strategische partner die uw professionele en persoonlijke financiële situatie door en door begrijpt? Iemand die u in alle vertrouwen vooruithelpt door out of the box oplossingen? Bij Finaid bent u aan het juiste adres. Onze experten behandelen uw vragen en verzoeken steeds in alle discretie en gaan tot het uiterste om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

  • in onderling overleg
  • samen met uw vertrouwenspersoon indien gewenst
  • in alle transparantie

Ontmoet het Finaid-team

Kevin De Vleeschouwer en zijn team zetten zich dagelijks in voor u, uw gezin en uw zaak. Ons team heeft samen bijna 40 jaar ervaring in de financiële en verzekeringssector, en dit over verschillende domeinen. Al onze medewerkers volgden een hogere opleiding op economisch en/of verzekeringsvlak en scholen zich permanent bij. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld.

“Ik haal dagelijks voldoening uit het aanreiken van creatieve financiële oplossingen en inzichten aan mijn klanten. Oplossingen die ze nog niet te horen kregen en waardoor ik een echte meerwaarde bied. Ik kijk verder dan specifieke producten alleen en focus op een totaaloplossing. Dat is mijn missie.”

Het team van Kevin De Vleeschouwer legt u haarfijn de extra troeven van beleggen in Luxemburg uit.

1 vertrouwenspartner voor uw financiële gemoedsrust​

Particulier of zelfstandige? Vrije beroeper of bedrijfsleider? Wij liggen wakker van uw vermogen. De experten van Finaid vertrekken steeds vanuit uw belang en bieden meerwaarde voor u en uw zaak. Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, onderling vertrouwen en een holistische aanpak.

Schuldsaldoverzekering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze laatste nieuwtjes en diensten? Blijf dan zorgeloos op de hoogte van Finaid via de nieuwsbrief.