Welkom bij Finaid – uw partner voor professionele en persoonlijke financiële planning.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een comfortabel en zorgeloos pensioen. Daarom bieden wij een uitgebreide pensioenplanning aan die op maat voor u wordt gemaakt.

Wij streven naar gemoedsrust en comfort van onze klanten. Dit doen wij door te werken met een unieke benadering waarbij we fungeren als één financieel aanspreekpunt. Door onze deskundigheid op alle facetten van vermogen bieden wij een totaalaanpak voor onze klanten. 

 

Waarom is pensioenplanning belangrijk?

Of u zelfstandige, ondernemer óf vrije beroeper bent? Pensioenplanning is een cruciaal onderdeel van uw financiële toekomst. Ook een aanvullend pensioen is geen overbodige luxe. Een goede pensioenplanning helpt u om een ​​comfortabel inkomen te behouden én uw levensstijl te handhaven na uw pensionering. Met de stijgende kosten van levensonderhoud en de onzekerheid van de sociale zekerheid, is het belangrijker dan ooit om voorbereid te zijn op uw pensioen.

verzekeren Kampenhout
pensioen en belastingen

Onze pensioenplanningsdiensten

Iedereen heeft unieke financiële behoefte, daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan die zijn aangepast aan uw persoonlijke situatie. Met een pensioenplan geniet u nu van een fiscaal voordeel door een lagere belastingdruk, en later, van de opgebouwde pensioenreserves.

Door te werken met verschillende maatschappijen hebben wij toegang tot meerdere onderliggende oplossingen en producten voor uw pensioenplan. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende beleggingsvormen voor de gestorte bedragen. Met Finaid als partner hebt u altijd toegang tot een brede waaier aan mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Finaid?

Onze deskundige financieel adviseurs werken nauw samen met u om uw financiële situatie te begrijpen, uw doelen te bepalen en u te helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt pensioenplan.

Strategisch meedenken over uw vermogen vanuit een 360° view zit in ons DNA. Bij Finaid rekent u dus op een totaaloplossing met financieel en fiscaal gunstige constructies voor u en uw zaak.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en nemen de mogelijkheden met u door. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten en willen graag helpen bij elke stap van uw financiële reis.