Heeft u interesse om vastgoed te kopen of hierin te investeren? Óf bent u dit al van plan? Dan bestaat de kans dat u financiering nodig heeft om de aankoop te realiseren. Finaid biedt verschillende opties voor vastgoedfinanciering, zodat u uw droomhuis of vastgoedinvestering kunt realiseren.

Wij geven op een persoonlijke en onafhankelijk manier, helder advies en begeleiding om het vermogen van onze klanten veilig te stellen en verder te laten groeien. Dit doen we op het gebied van:  

  • Pensioenplanning: het optimaliseren van uw vermogen
  • Belegging: de groei van uw vermogen
  • Reconstitutiekredieten: het accelereren van uw vermogen
  • Successieplanning: de overdracht van uw vermogen
  • Verzekeringen: bescherming van uw vermogen

Waarom vastgoed financieren bij Finaid?

Vastgoed financieren is een manier om de aankoop van vastgoed goed te realiseren. Maar daarnaast biedt het ook verschillende voordelen, zoals:

  • Spreiding van de kosten
  • Investeren in de toekomst
  • Opbouw van vermogen
  • Fiscale voordelen
VAPZ
aanvullend pensioen voor zelfstandigen zonder vennootschap

Hoe werkt vastgoedfinanciering?

Bij Finaid kunt u terecht voor verschillende vormen van vermogensbeheer. Afhankelijk van uw situatie en wensen, kunnen wij u adviseren over de best passende mogelijkheden.

Bent u dus van plan om vastgoed te financieren of heeft u hier interesse in? Dan leggen wij de verschillende mogelijkheden uit. Een van de meest voorkomende vormen van vastgoedfinanciering is een hypotheek. Een andere optie is een lening met onderpand, waarbij u een ander object als onderpand gebruikt dan het vastgoed zelf. Dit kan bijvoorbeeld een beleggingsportefeuille zijn. Tot slot kunt u ook kiezen voor een combinatie van financieringsvormen. Bij Finaid helpen we u graag bij het vinden van de best passende oplossing.

Wij vragen u hiervoor om contact met ons op te nemen, zodat we vrijblijvend contact met elkaar kunnen hebben en eventueel een afspraak in kunnen plannen.

Waarom kiest u voor Finaid?

Wij streven naar gemoedsrust en comfort van onze klanten. Dit doen wij door te werken met een unieke benadering waarbij we fungeren als één financieel aanspreekpunt. Door onze deskundigheid op alle facetten van vermogen bieden wij een totaalaanpak voor onze klanten. 

Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over vastgoedfinanciering. Daarnaast kunt u op onze website meer informatie vinden over de verschillende financieringsvormen en onze werkwijze.