Voor wie

Voor het gezin dat overstapt naar een nieuwe fase in het leven. Voor de KMO die zijn bedrijf en personeel beschermt. Maar ook voor de ondernemer, die zorgeloos aan zijn werkdag begint.

Aan de hand van jouw situatie en noden, zorgt Finaid ervoor dat jouw opgebouwde kaptiaal optimaal wordt benut. We bespreken de essentiële verzekeringen die je nodig hebt voor de gemoedsrust die je zoekt, en gaan dieper in op de verzekeringen die specifiek voor jou, je gezin of je zaak interessant of nodig zijn.

verzekering gewaarborgd inkomen

Gezinnen

Samen in het huwelijksbootje stappen, een pensioenplan opstellen of met je auto veilig op de baan? We zorgen ervoor dat je zorgeloos verzekerd bent bij elke stap die je zet richting de toekomst.  

KMO's

Van arbeidsongevallen tot een brand: als KMO dien je je bedrijf en personeel te beschermen. Ontdek hier ons uitgebreid aanbod aan verzekeringen en financiële oplossingen.

Ondernemers

Als ondernemer werk je hard om je onderneming te laten draaien zoals ze draait, maar beschermt u ze ook? Ontdek de gespecialiseerde verzekeringen en financiële oplossingen voor ondernemers en zelfstandigen hier.

De juiste aanpak voor gezinnen en ondernemers

De samenstelling van je gezin kan wel eens paar keer veranderen, maar verandert dat dan ook iets aan je verzekeringen? Ben je als KMO zeker dat je na een serieuze brand je bedrijf terug kunt opbouwen? En welke verzekeringen heb ik als startende ondernemers nodig voor een eigen bedrijf?

We stellen jouw levensstandaard veilig en beantwoorden al je vragen, zodat je onbezorgd van elk moment kunt genieten – tijdens én na je loopbaan. We doen dat met een aanpak op maat, waarin we kijken naar de juiste financiële oplossingen en verzekeringen die jou aanbelangen.

Nog vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Je zal ervan versteld staan wat we voor jou kunnen betekenen.

Schuldsaldoverzekering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze laatste nieuwtjes en diensten? Blijf dan zorgeloos op de hoogte van Finaid via de nieuwsbrief.