Beleggingsplan bij Finaid

Wij zijn uw professionele partner voor persoonlijke financiële planning. Als u op zoek bent naar een beleggingsplan op maat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven dat elke klant uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Dat is de reden waarom wij beleggingsplannen maken die aangepast zijn aan uw individuele behoeften en doelen.

Waarom is een beleggingsplan belangrijk?

Een beleggingsplan is een essentieel onderdeel van uw financiële toekomst. Een goed beleggingsplan kan u helpen uw vermogen op te bouwen, uw doelen te bereiken én uw risico’s te minimaliseren. Uw geld beleggen is een interessante keuze om kapitaalkrachtiger te worden. Tenminste als u het slim aanpakt.

Slim investeren gaat verder dan uw beleggingsportefeuille alleen. Vandaar dat wij een totaalaanpak bieden voor uw vermogen. Hebt u bijvoorbeeld al nagedacht over successieplanning en kent u de impact hiervan op uw investeringen? Onze experten slaan een brug tussen deze verschillende domeinen en optimaliseren uw vermogen van a tot z.

Hoeveel u wil investeren en welk beleggersprofiel u hebt, bepaalt u zelf. Welke beleggingen voor u aantrekkelijk zijn, hoort u van ons. Uiteraard is kunt u ook alvast eens kijken waar wij u bij zouden kunnen helpen

Waarom kiest u voor Finaid?

Wij hebben sterke en duurzame partnerships uitgebouwd met gerenommeerde financiële spelers in Luxemburg en dat vertaalt zich in unieke troeven voor u als belegger. Bovendien zijn wij uw lokaal aanspreekpunt. Op basis van uw profiel en wensen, stellen wij een uniek plan voor. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten en willen graag helpen bij elke stap van uw financiële reis.

Het Finaid-team volgt de laatste ontwikkelingen op financieel vlak en deel graag zijn kennis en expertise met u. Zo bent u ook op de hoogte van de mogelijkheden van pensioenplanning, beleggingen, reconstitutiekredieten, successieplanning en verzekeringen voor u, uw gezin en uw zaak.